15+

Website koppelingen

Over Verzendeenpakket

Begonnen als een kleine onderneming waar lokale bedrijven hun pakketten konden inleveren. Uitgegroeid tot een groot, multi carrier bedrijf met Europese dekking. Verzendeenpakket is een jong en dynamisch bedrijf waar persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. Dankzij de aanzienlijke groei van de afgelopen jaren heeft Verzendeenpakket zich stevig gevestigd in de markt en zijn wij de aangewezen logistieke partner voor al je verzendoplossingen.

Lees verder

+ 200

Tevreden klanten 

+ 2000

Pakketten per dag

+ 15

Webshopkoppelingen

Bezorging van deur tot deur

Wij zorgen ervoor dat elk pakket de aandacht krijgt die het verdient. Of je het pakket nu hebt ingeleverd bij een Servicepoint of dat wij het zijn komen ophalen, wij zorgen er samen met onze partners voor dat je pakket netjes zijn eindbestemming bereikt. Heeft je pakket extra aandacht nodig? Laat het gerust weten en we kijken met je mee.

meer informatie

Onze kernwaarden

Meer dan alleen bezorging

Als je voor ons kiest, kies je voor gemak. Wij zijn meer dan een gewone vervoerder, we zijn jouw logistieke partner. We denken graag met je mee over de juiste inrichting van jouw verzendproces en bespreken graag jouw verzendprestaties tijdens een persoonlijk bezoek.

meer informatie

Leer ons kennen

Founder

Niek

Sales

Alex

Finance

Mara