VERZENDEENPAKKET DIGITAL

Met onze alles-in-één verzendservice verstuurt en volgt u elke zending 24/7 vanaf uw telefoon, laptop of tablet. Koppel onze tools aan uw webshop met onze plug-ins, dan biedt u klanten slimme bezorgopties. Bijvoorbeeld pakketten ontvangen en terugsturen bij DHL ServicePoints. En direct retourlabels printen vanuit uw online winkel.

PLUG-IN PLAY

Voor webshops die draaien op Magento, Prestashop of WooCommerce hebben we een standaard plug-in ontwikkeld. Hiermee kunt u slimme bezorgopties aanbieden aan uw klanten en verzendlabels direct printen vanuit uw webshop. Zo rekent u af met afhakers en verhoogt u het aantal aankopen. En de naam plug-in zegt het al: plug & play. In een paar simpele stappen is het voor elkaar!

SLIMME TOOLS, SNEL GEKOPPELD

Als u de diensten van verzendeenpakket.nl in uw logistieke systemen of webshop wilt integreren, bieden onze handige tools oneindig veel mogelijkheden. Draait uw platform op een standaard systeem? Dan is het een kwestie van plug & play. Als u uw digitale infrastructuur zelf bouwt, dan kiest u voor onze state-of-the-art maatwerkoplossingen. Zo maken we uw processen makkelijker en kunt u meer aan uw klanten bieden.

 

Dagkeuze

Uw klant kiest zelf de dag van bezorging. Van maandag tot en met zaterdag, tot twee weken vooruit. Alle ruimte dus, om een goed moment te vinden.

Tijdvakkeuze

Uw klant kiest zelf het moment van bezorging, en kan daarbij kiezen uit de ochtend, middag en avond. De hele dag thuisblijven is verleden tijd.

Zaterdaglevering

Op zaterdag staat verzendeenpakket.nl voor u klaar om uw zendingen te bezorgen. Handig als uw klanten doordeweeks aan het werk zijn.

Avondlevering

Van maandag tot en met vrijdag leveren wij ook in de avond aan huis, tussen 17.30 en 21.30 uur. Ideaal als uw klanten overdag van huis zijn.

DHL Vandaag

Voor de middag iets besteld? Met DHL Vandaag komt het dezelfde dag al aan, via de avondlevering tussen 18.00 en 21.00 uur. Razendsnelle service dus.

Thuisbezorging

Uw klant kan kiezen om zijn bestelling aan huis te ontvangen. Staan we voor een dichte deur, dan proberen we het (desgewenst) bij de buren.

DHL ServicePoint

Is uw klant weinig thuis, dan kan hij zijn bestelling ophalen bij een DHL ServicePoint. Alleen in Nederland hebben we er al 2.800.

DHL Locker

Klanten kunnen hun pakket afhalen bij een DHL Locker. De meeste zijn 24/7 beschikbaar. Alleen lockers in winkels zijn gebonden aan openingstijden.

CONNECTORS

Het grootste gemak van onze connectors? Lastig kiezen. Misschien wel dat uw verzendlabels automatisch worden klaargezet. Installeer de koppeling met twee kliks in uw zakelijke account, dan vindt elke order vanzelf z’n weg naar de printer. Maar ook het overzichtelijke dashboard met track en trace en rapportages is erg handig.

Geïnteresseerd geraakt wat onze API'S voor u kunnen betekenen?